معاون صمت استان: ایمنی در معادن فارس به بالاترین سطح دهه اخیر رسیده است

رضا افشاری جمعه ۱۶ آبان در سومین همایش ایمنی، بهداشت، محیط‌ زیست و انرژی در معادن و صنایع معدنی که با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه‌های مرتبط و فعالان حوزه معدن در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: ایمنی در معدن باید به‌عنوان یک اصل بنیادین در تمامی مراحل طراحی، استخراج و بهره‌برداری مورد توجه قرار گیرد. تحقق توسعه پایدار در بخش معدن بدون اولویت دادن به سلامت نیروی انسانی و صیانت از محیط‌زیست امکان‌پذیر نیست.
 
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ایمنی معادن افزود: در سال‌های اخیر با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و استفاده از فناوری‌های هوشمند پایش ریسک و نرم‌افزارهای تحلیل ایمنی، سطح آگاهی، مهارت و انضباط ایمنی در معادن استان افزایش یافته است. این اقدامات به‌صورت ملموسی در کاهش حوادث و افزایش بهره‌وری معادن اثرگذار بوده‌اند.
 
افشاری ادامه داد: طی چند سال اخیر با برنامه‌ریزی منسجم، بازدیدهای میدانی مشترک با دستگاه‌های متولی، فعال‌سازی واحدهای «ایمنی، بهداشت و محیط زیست» (HSE) در معادن، تجهیز به امکانات نوین ایمنی و بهره‌گیری از ظرفیت سازمان نظام مهندسی معدن، روند حوادث معدنی منجر به فوت در فارس سیر نزولی داشته است.
 
به گفته معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت فارس، در سال ۱۴۰۳ هیچ حادثه‌ای که فعالیت معادن استان را با چالش جدی مواجه کند، رخ نداده است.
 
وی افزود: علاوه بر معادن زیرزمینی، معادن سنگ‌های تزئینی از پرریسک‌ترین واحدهای معدنی استان به شمار می‌روند و پیشگیری از حوادث در این بخش از اولویت‌های اصلی اداره‌کل صمت فارس محسوب می‌شود.
 
این مقام مسئول تأکید کرد: صیانت از نیروی کار و توسعه فرهنگ ایمنی در محیط‌های معدنی باید به یک باور عمومی تبدیل شود و مدیران معادن در این زمینه نقش راهبردی دارند.
 
به گزارش ایسنا، در ادامه این همایش که با همکاری اداره‌کل صمت فارس، اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان نظام مهندسی معدن استان برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه میان این سه مجموعه به‌منظور ارتقای سطح ایمنی و آموزش در معادن فارس به امضا رسید.
 
همچنین در حاشیه برنامه، شش مقاله علمی با محوریت ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست در معادن از سوی کارشناسان و متخصصان این حوزه ارائه شد. محورهای اصلی همایش نیز شامل فرهنگ‌سازی ایمنی، تحلیل حوادث، طراحی ایمن معدن، هوشمندسازی فرایندها و نقش مسئولان ایمنی در پیشگیری از حوادث بود.
 


اخباراخبار HSEHSE newshseمعاون صمت استانایمنی در معادن فارس


نام *

دیدگاه شما *

  برای ارسال دیدگاه بدون نیاز به تایید، ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

  دیدگاه‌ها

هیچ نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بدهید.

9450

تعداد اعضا

6073

بازدید امروز

10207

بازدید دیروز

17

متخصصین آنلاین

1

میهمان آنلاین

29514366

کل بازدیدها

تماس با ما

نام *

ایمیل *

متن پیام *

ارسال

نرم افزار اندروید سایت

مجوزها

logo-samandehi
مرجع متخصصان سلامت ایمنی و محیط زیست HSEEXPERT Copyright © 2011- "HSEEXPERT.com" . All rights reserved. Designed by TAMDATA